Search
Close this search box.
pottenbakkerij patch of heaven logo
Search
Close this search box.
Bezoek alle lokale ambachten!

Amb8route

De fietsroute van ca 18km langs lokale ambachten in Bilderdam, Kudelstaart en de Kwakel. Neem een kijkje in de werkplaats met extra kinderactiviteiten! De laatste zondag van september.

8 Ambachten

De route bevat 8 verschillende ambachten, van Meubel attelier tot bloembollenkweker!

Kinderactiviteiten

De route bevat extra kinderactiviteiten, zodat het leuk is voor jong en oud.

Kortingsbonnen

Gebruik de routekaart voor verschillende kortingen.

Ambachten

Beleef de Amb8route, een fietstocht die je langs acht ambachtelijke parels voert. Begin bij Zeepatelier Uzepia voor natuurlijke zepen, ontdek keramische kunst bij Pottenbakkerij Patch of Heaven, en proef de vers gerookte paling bij Visserijbedrijf Rekelhof. Bewonder de bloei bij Bloembollenkwekerij K. Koster, aanschouw handgemaakt meubilair bij BOX B-09, en ervaar historische kunst bij Galerie-Atelier Ada Gons Goosen. Laat je inspireren bij Beeldeneiland en sluit af met de unieke meubelstukken van Meubelatelier Cin in Wonen. Een route die traditie en creativiteit ademt.

De Route

De Amb8route nodigt je uit voor een unieke belevenis langs het water en door het groen, waar elke kilometer doordrenkt is met de ambachtelijke geest van de regio. Deze schilderachtige route van 18 kilometer verbindt je met de essentie van lokaal vakmanschap, van de kunst van het palingvissen tot het creatieve proces van zeepmaken en keramiek. Terwijl je trapt of wandelt, ontvouwt zich een verhaal van traditie en handwerk, ingebed in het natuurlijke en culturele erfgoed van het gebied. De Amb8route is een pad dat niet alleen langs de fysieke schoonheid van het landschap leidt, maar ook langs de levende geschiedenis en creativiteit van zijn bewoners.

Kaartverkoop

Ben je geïnteresseerd om een kaartje te kopen voor de Amb8route? Dat kan op de onderstaande locaties:

Theetuin [H]eerlijk!
Jaagpad 33
De Kwakel
0172 530132

Café op de Hoek
Kudelstaartseweg 295
Kudelstaart
0297 893057

Brasserie Oevers
Kudelstaartseweg 228
0297 324145
Open chat
Goedendag 👋
Hoe kan ik jouw helpen vandaag?