Search
Close this search box.
pottenbakkerij patch of heaven logo
Search
Close this search box.
Hightea of heaven

H-eerlijk genieten!

Onder bezielende leiding van Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven, maak jij een uniek geglazuurd schaaltje of een mooi hangpotje aan touw met jouw persoonlijke decoratie. Na ongeveer drie uurtjes vertrek je wandelend, fietsend of met de auto naar de thee-tuin voor een heerlijk 2-gangen High-Tea.

Uitstekend
Gebaseerd op 3 recensies
joyce baardse
joyce baardse
2024-01-23
Laura is een gepassioneerde vrouw. Ze legt je alle stappen van het pottenbakken stap voor stap uit. Ze vind haar beroep heel erg leuk en dat straalt ze uit. Laura is vriendelijk en behulpzaam. Ik zou het aanraden om een workshop of cursus bij haar te volgen!
Inge Baars
Inge Baars
2023-11-28
Wij hebben een heel gezellige en goede workshop bij Laura gevolgd. De werkstukjes zijn heel mooi geworden! Een aanrader voor iedereen die wil pottenbakken.
Marian Jonkers
Marian Jonkers
2019-05-28
De gezelligste pottenbakkerij van héél Nederland. Ik mag al meer dan 10 jaar hier wekelijks een paar uur kleien. Volledig vrij maar wat ik weten wil kan ik vragen. Er is altijd een antwoord. Ook een ochtend gezellig kletsen en kijken wat anderen doen kan hier. Thuisgemaakt werk kan ik hier laten bakken en glazuren kan ik maken of we gebruiken de kant en klare glazuren van Mayco. Hopelijk gaat het nog vele jaren op deze manier verder. Wie weet volgend seizoen in het nieuwe " atelier ".

Schitterend schaaltje of hangpotje

Ga jij voor het schaaltje of juist voor dat leuke hangende potje voor een plantje? Dat bepaal je zelf. Na ongeveer drie uurtjes vertrek je wandelend, fietsend of met de auto naar de thee-tuin voor een heerlijk 2-gangen High-tea.

Na 4 weken is je unieke schaaltje of hangpotje uitgehard en door Laura afgebakken. Je kunt haar dan ophalen in de pottenbakkerij. De prijs is inclusief koffie/thee en een huisgemaakte heerlijkheid, 2-gangen high-tea en alle materialen die tijdens de workshop zijn gebruikt (inclusief glazuren en afbakken van het werk). Welk mooie plekje krijgt jouw potje of schaaltje in huis? Het arrangement is wekelijks te boeken op donderdag t/m zondag in de maanden april t/m september (uitgezonderd elk eerste weekend (za-zo) van de maand). Je start om 10:00 uur in de pottenbakkerij en eindigt rond 15:30 uur in de theetuin. Dit arrangement is geschikt voor 2-8 personen. Op donderdag wordt de high-tea vervangen door een uitgebreide lunch

Heerlijk Draaien

Onder de bezielende leiding van Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven, laat jij je meevoeren door de magie van draaiende klei.

Heb jij altijd willen ontdekken of je van een homp klei een heus voorwerp kunt maken? Dan is dit je kans om te draaien achter een echte draaischijf. Dit arrangement begint om 10:00 uur in de pottenbakkerij. Na ongeveer 2 uurtjes vertrek je naar de theetuin voor een heerlijke 2-gangen High-Tea. Na 4 weken zijn je draai-objecten gebakken, geglazuurd en klaar om opgehaald te worden. Dit arrangement is mogelijk voor 2-4 personen. De prijs is inclusief welkomstdrankje en hapje, 2-gangen high- tea en (gebruik van) alle materialen tijdens de workshop inclusief het afbakken van het geglazuurde draaiwerk. Het arrangement is mogelijk op vrijdag t/m zondag in de maanden april t/m september (uitgezonderd elk eerste weekend (za-zo) van de maand). Op donderdag wordt de high-tea vervangen door een uitgebreide lunch.

H-eerlijk fladderen

Simpel & strak of wild & romantisch gedecoreerd? Dat bepaal je zelf. Na ongeveer 3 uurtjes vertrek je wandelend, fietsend of met de auto naar de theetuin voor een heerlijke 2-gangen High-Tea.

Na vier weken is je unieke mezenpot uitgehard, door Laura afgebakken. Je kunt haar dan ophalen in de pottenbakkerij. De prijs is inclusief koffie/thee met een huisgemaakte heerlijkheid, 2-gangen high-tea en (gebruik van) alle materialen tijdens de workshop inclusief het afbakken van het ongeglazuurde werk. En voor €7,50 extra wordt ze ook nog door Laura geglazuurd. Heb je al een mooi plekje in gedachten voor dit koolmezen- huisje? Het arrangement is wekelijks te boeken op donderdag t/m zondag in de maanden april t/m september (uitgezonderd elk eerste weekend (za-zo) van de maand). Je start om 10:00 uur in de pottenbakkerij en eindigt rond 15:30 uur in de theetuin. Dit arrangement is geschikt voor 2-8 personen.
Open chat
Goedendag 👋
Hoe kan ik jouw helpen vandaag?