Search
Close this search box.
pottenbakkerij patch of heaven logo
Search
Close this search box.
Lekker touren in het groene hart!

Lekker Ritje

Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven Chopper of Kick-Bike over de paden, langs de plassen en bezoek je de meest bijzondere plekjes in de omgeving. Je kunt zelf kiezen op welke locatie je wilt starten met je ontdekkingstocht. Bij de start locaties zullen we je hartelijk ontvangen en je voorzien van alle zaken die je nodig hebt om je avontuur te starten.

Mooiste Routes

Wij hebben de mooiste routes in de regio uitgestippeld!

Geruisloos genieten

Op een E-chopper of Kick-Bike rijden gaat geheel geruisloos!

Een Koopje!

Een E-choper of Kick-Bike is te huren vanaf €29,-!

Start Locaties

Je kunt zelf kiezen op welke locaties je wilt starten met je ontdekkingstocht. Bij de start locaties zullen we je hartelijk ontvangen en je voorzien van alle zaken die je nodig hebt om je avontuur goed te starten.

Pottenbakkerij Patch of Heaven
Herenweg 47B
Leimuiden

Theetuin [H]eerlijk!
Jaagpad 33
De Kwakel

De Mooiste Routes

Wij hebben met veel plezier al enkele ritjes voor jullie gemaakt en twee mooie, verrassende routes voor jullie uitgestippeld. Afhankelijk van waar je wilt starten kunnen we je de volgende routes van harte aanbevelen. Als je altijd digitaal de route bij je wilt hebben is het verstandig thuis al de fietsknoop.nl app te installeren op de mobiele telefoon. Met de gratis versie kun je de onderstaande routes opzoeken en op de telefoon bekijken.
Open chat
Goedendag 👋
Hoe kan ik jouw helpen vandaag?