Search
Close this search box.
pottenbakkerij patch of heaven logo
Search
Close this search box.
Met deze partijen werken wij samen

Samenwerkingen

Met trots presenteren we onze samenwerkingen met amb8route, lekkerritje.nl en h-eerlijk thee. Elke partner brengt unieke kwaliteiten en een gedeelde passie voor ambacht en kwaliteit. Deze samenwerkingen verrijken niet alleen onze pottenbakkerij, maar bieden ook onze bezoekers een bredere ervaring en toegang tot bijzondere producten en diensten. Ontdek hier hoe deze relaties de kunst van ambacht verbinden met de gemeenschap en daarbuiten.

8 Ambachten

De Amb8route bevat 8 verschillende ambachten, van Meubel attelier tot bloembollenkweker!

Duurzame Mobiliteit

De scooters van lekkerritje.nl zijn volledig elektrisch!

Natuurlijke Kwaliteit

Samen met h-eerlijk thee brengen we de essentie van natuurlijke kwaliteit, verweven in elke slok thee en elk stuk keramiek.

Amb8route

De fietsroute van ca 18km langs lokale ambachten in Bilderdam, Kudelstaart en de Kwakel. Neem een kijkje in de werkplaats met extra kinderactiviteiten! De laatste zondag van september.

H-eerlijk Theehuis

Onder bezielende leiding van Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven, maak jij een uniek geglazuurd schaaltje of een mooi hangpotje aan touw met jouw persoonlijke decoratie. Na ongeveer drie uurtjes vertrek je wandelend, fietsend of met de auto naar de thee-tuin voor een heerlijk 2-gangen High-Tea.

Lekker Ritje

Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven Chopper of Kick-Bike over de paden, langs de plassen en bezoek je de meest bijzondere plekjes in de omgeving. Je kunt zelf kiezen op welke locatie je wilt starten met je ontdekkingstocht. Bij de start locaties zullen we je hartelijk ontvangen en je voorzien van alle zaken die je nodig hebt om je avontuur te starten.
Open chat
Goedendag 👋
Hoe kan ik jouw helpen vandaag?