pottenbakkerij patch of heaven logo
Wat bieden wij aan?

Onze Workshops

Welkom bij onze pottenbakkerij workshops! Ontdek de vreugde van pottenbakken in onze diverse cursussen, van wekelijkse sessies tot intensieve driedaagse workshops. Of je nu kiest voor handvormen, draaien of een korte workshop, er is ruimte voor je eigen creativiteit. Neem voor meer details en prijzen contact met ons op per mail of app. Start je creatieve reis hier!

Uitstekend
Gebaseerd op 1 recensies
Marian Jonkers
Marian Jonkers
2019-05-28
De gezelligste pottenbakkerij van héél Nederland. Ik mag al meer dan 10 jaar hier wekelijks een paar uur kleien. Volledig vrij maar wat ik weten wil kan ik vragen. Er is altijd een antwoord. Ook een ochtend gezellig kletsen en kijken wat anderen doen kan hier. Thuisgemaakt werk kan ik hier laten bakken en glazuren kan ik maken of we gebruiken de kant en klare glazuren van Mayco. Hopelijk gaat het nog vele jaren op deze manier verder. Wie weet volgend seizoen in het nieuwe " atelier ".

Wekelijkse Cursussen

Ontdek de kunst van pottenbakken met onze wekelijkse cursussen! Elke week bieden wij van 9 tot 12 uur de mogelijkheid om je eigen creaties te vormen, door handvormen of draaien. Volg je eigen inspiratie, zonder vast programma, en creëer wat je mooi vindt. Je betaalt voor een blok van 5 lessen vooraf, met flexibiliteit bij afmelding. Deze cursussen zijn beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag of donderdagochtend. Perfect voor iedereen die zijn vaardigheden wil ontwikkelen in een ontspannen, ondersteunende omgeving.

Draai Drie Daagse

Duik dieper in de wereld van pottenbakken met onze 'Draai Driedaagse', beschikbaar in juni, juli en augustus. Van 10 tot 16 uur nemen we je mee door het volledige proces van draaien, met een focus op techniek en afwerking. Gedurende twee dagen concentreer je je op het draaien, gevolgd door een dag van afdraaien, oren aanzetten, uitsnijden, en meer. Inclusief een gezamenlijke lunch, biedt deze driedaagse cursus een uitgebreide en intensieve leerervaring. Ideaal voor diegenen die hun draaivaardigheden willen verbeteren in een korte, maar diepgaande sessie. Glazuren kan in een aparte les worden geregeld. Ontdek de fijne kneepjes van het vak in een inspirerende en gezellige omgeving!

Losse draaiworkshop

Ervaar de essentie van pottenbakken in onze 'Losse Draaiworkshop'. Deze twee uur durende sessie is de perfecte kennismaking met draaien, waarbij je in een ontspannen sfeer aan de slag gaat met klei. Tijdens de workshop is er een pauze voor koffie of thee, waardoor je even kunt ontspannen en ervaringen kunt delen met medecursisten. Na afloop zorgen wij voor het afbakken en glazuren van je werk. Je hebt zelfs de optie om tegen bijbetaling een glazuurkleur naar keuze uit te kiezen. Deze workshop is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdagmiddag of zaterdag en is ideaal voor iedereen die wil proeven van het pottenbakken zonder zich te binden aan een langere cursus. Kom en draai jouw eerste creatie in onze gezellige studio!
Open chat
Goedendag 👋
Hoe kan ik jouw helpen vandaag?